Matpajsdeg Utan Smör!

Jag har provat två olika sorters degar och jag föredrog den med olja i. Den var lättare att arbeta med o trycka ut i formen, men smaken på dom båda var lika bra! Degen med mjölk blev lite brödaktig o väldigt svår att skära i.

------------

4 dl mjöl
1 dl olja (oliv, raps eller vad man nu har)
1 ägg

-Blanda ihop

------------

4 dl mjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
1½ dl mjölk

-Blanda ihop o tryck ut så degen blir tunn, den jäser en del i ugnen sen =) Denna ska förgräddas några minuter innan man lägger i fyllningen =)

------------

Kommentarer

Åå, ska du kommentera?! Vad kul!!!:D

Vad heter du då?
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (bara jag som kan se den)

Har du en blogg?

Skriv nu nåt snällt :)

Trackback
RSS 2.0