jobb jobb

Igår cyklade jag 45 minuter innan jag gick till jobbet =) Kändes bra i samvetet ;-) Sen så GICK jag till jobbet, en promenad på ca 20 minuter... Gick ju även hem då i morse =) Ska jobba min tredje och sista natt för den här ggn nu inatt, ska bli skönt med nästan en veckas ledigt =)

Veckohandlade idag och det var den bästa handlingen hittils -250 kr...!!! :-D Som hittat =) Exempel på mat vi ska äta denna veckan är falafel, grönsakssoppa, linssoppa och kycklinggryta =) jum jum...

Springa imorn annah?

klara, färdiga, GÅ..!

Har gått i fredag, lördgas, söndags och idag =) Ska cykla ikväll tänkte jag... Måste! Vill inte, men måste.. haha.. Känner mig så lat =)

Igår var jag husmor igen xD hade lagt kikärtor i blöt och gjorde sedan kikärtsbiffar och falafel =) Till lunch blev det däremot Grekisk sallad =) Mumma!
Kikärtsbiffarna åt vi med sallad och rhodeislanddressing (3%)... Jättegott faktiskt! (recept finns under kategorin "recept")

Ska kolla upp om det går nåt kul på TV som jag kan kolla på medan jag cyklar, annars blir det en simpsons-DVD :-D

21 juni

Sprungit idag med min syster, 4.3 km =) Gick bra, det var faktiskt skönt. Sprang på rätt fort och det kändes som att jag skulle orka springa hela natten :-D

Gick igår morse och i morse, får passa på dom dagarna David är hemma om mornarna.. Cyklade i förrgår med, en halvtimme... Kom av mig kändes det som efter broloppet, men har kommit igång lite lagom igen =) Hade vart kul att väga under 70 nästa vägning, men vi får se hur det går med den saken =)

Ikväll ska vi se på film -Juno!

Har föresten kommit blivit beroende av dataspelet BackPacker3! Skitkul!! Håller just nu på att hitta ett smycke som ensnubbe behöver till sin sjuka dotter... =)

haha, så dumt!

Igår skulle vi ju gå en mil. Men går fel... Så vi gick "bara" 6.1 km istället, hehe... Tröga vi är.. Vi var ju trots allt tre personer och ändå går vi fel, hihi... RÖD markering ska vi följa nästa gång, INTE gul :-D Eller.....? xD

Ikväll ska jag cykla igen.. cykla, cykla, cykla... Och snart hälsa på mormor och morfar. Det blev aldrig igår, så ska försöka ta det idag istället =)

Nu ska vi käka lunch!
ulia ska få fiskbullar och jag ska äta linssoppa =)

18 juni

Cyklade en halvtimme igår medan jag såg på andra och sista delen av "secret smile". Spännande serie =) Men vad annars, det var ju trots allt en brittisk thriller :-D
Om nån timme ska jag ev. hälsa på mormor och morfar... Dom vill träffa Julia =)
Och ikväll hade jag tänkt kolla in sträckan på elljusspåret som är 10 km. Springer nog inte nu första ggn, men ska gå den och se hur det ser ut där =)

Imorgon är det torsdag och en helt vanlig dag och inget speciellt planerat vad jag kommer ihåg just nu... Men på fredag är det ju midsomma roch då är David ledig hela dagen :-D Ska nog bli lite regningt, annars ska vi ut med båten =) Skulle det vara mkt regn blir det god mat på balkongen/altanen istället =)

svettigt

Kom hem för en stund sen.
Har varit och sprungit.
Riktigt skönt idag faktiskt =)

Medalj

Här är min fine medalj som jag fick efter att ha sprungit broloppet!
(Jaja, alla fick medalj ;-) Men min var nog finast, hihi)

Framsidan




Baksidan


4:e månaden påbörjad!

Jag har klurat lite... Har på 3 månader tappat 12 cm i midjan och totalt 8 kg, så om ytterligare 3 månader så bör jag ju ha gått ner lika mkt...?! Mitt mål är ju 67 kg och 88 cm i midjan, så om jag lyckas tappa ytterligare 12 cm i midjan så har jag ju nått mitt mål om ytterligare 3 månader! Och för att nå min målvikt behöver jag bara gå ner 5 kg på 3 månader!! Nära nu.....! :-D

Så antagligen kommer det ha tagit totalt 6 månader för mig att bli normalviktig...! Hoppas det, ska kämpa på =) 6 månader är ju ingenting!!! Har varit överviktig i ca 6 års tid och att kunna ändra på det på enbart ett halvår är ju helt sjukt egentligen. Varför har jag inte gjort nåt åt det tidigare? ja herregud... Men bättre sent än aldrig! :-D

Den 14:e, på mät- och vägdagen, firade jag med räkkväll! Det betyder även att jag åt "lite" aioli och vitlöksbröd.... hehe... Gött!
Men nu är det dags att köra hårt igen och senast igår cyklade jag på min motionscykel i drygt en timme. Kollade på en thriller på sexan under tiden, "the vaniching", som faktiskt var ganksa bra. Seg i början, men spännande slut.
Ska cykla ikväll igen (elr springa?) Beror på om det regnar elr ej...

RESULTAT -3 månader

Jag håller på att döööö, så glad är jag! :-D

Vikt förra månaden: 76 kg
Midjemått förra månaden: 102 cm
Lårmått förra månaden: 64 cm

Men vad har jag fått för resultat idag då....? *tamtadam*

Vikt: 72 kg ( !!! )
Midjemått: 99 cm *glädjetjut*
Lårmått: 61.5 cm :-D

Jag har tappat 4 kg, dvs totalt 8 kg totalt på 3 månader!
Jag har minskat totalt 12 cm i midjan de här tre månaderna.
Dessutom har låren blivit 3-4 cm smalare....!

Herregud, låter som jag skryter.. Men jag är bara så himla glad! Jag har inte längre en hel hemskt meter i midjemått och så har jag gått ner dubbelt så mkt i vikt nu jämfört med tidigare. Målet känns så nära =)
11 cm kvar i midjan och 5 kg kvar (bara 5 kg, hihi) =)

Ååå, det känns som att det kommer bli en bra dag idag! Om tre timmar ska jag möta Malin på stationen och så ska vi ta den där hratisbussen upp till saltkällan, lyssna på taloch invigning av bron och sedan skall här springas! Mitt startnummer är 2781.

nya bralls

Köpte jättefina shorts på rean för ett par dagar sedan =)
(tyvärr mörk och dålig bild)



Jag och Lurk var inne i uddevalla och sprang runt. Jag provade två jättefula baddräkter (för skojs skull alltså...) en knallrosa med guldkedja om nacken, haha.... (miss piggy look a like) och en bikini med axellös överdel... MEN över- och underdelen satt ihop med en slags kedja som gick längst magen när man hade den på sig.. Otroligt nog var den bikinin rätt snygg på faktiskt (!) Om det nu inte var för den bandlösa överdelen som tryckte tuttarna NERÅT xD

12 juni

Idag fyller min lillebror 18 år =) Så ikväll ska vi dit på kalas och det kommer bjudas på korv med bröd, potatissallad och jordgubbsgräddtårta. Har bestämt mig redan nu att jag ska bara äta två korvar och ev. en liten klick potatissallad.. Inte mer iaf! Ska äta en ordentligt lunch istället =) Kycklingpaj blir det...! Gott som bare den :-D

Igår hämtade jag och min friend Malin våra t-shirts och startnummer inför broloppet som är nu på lördag redan!
Fin va, hehe.....?


Chokladmousse light

Klocka Tid: 10 minuter

Muffins 2 portioner


Du behöver:

  • 2 äggvitor
  • 1 ½ msk fruktsocker(eller 2 msk vanligt socker)
  • 2 msk kakao

Gör så här:

Vispa äggvitor och socker till ett fast skum.

Blanda ner kakao och rör till en jämn och fin smet.

Klicka ut chokladmoussen i portionsglas. Låt ev. stå i kylen, men inte mer än en timme.

Garnera med färsk frukt eller bär (t.ex. apelsin, blåbär, hallon) och servera!


seeegt

Dom här ögondropparna suger skit... Har ont i huvvet hela tiden.. Bara 8 dgr kvar xD Haha, shit...
Igår cyklade jag i över en timme på kvällen, brände drygt 500 kcal =) Det var jobbigt.. Mkt jobbigt =P Sadeln är rätt hård, så efter drygt 20 minuter bara får man ont i rövmusklerna... Men det går bra om man ändrar ställning lite d och då.. Öm dagen efter blir man dock alltid, hehe... Gick även en timme igår morse.. Passade på innan jag tog ögondropparna!

Men nu är jag som sagt nästan blind, ser suddigt hela tiden och bländas av solen.. Underbart! Inte... xD =p Så istället för att ta en morgonpromenad idag, så cyklade jag i 30 minuter.. Var svårt eftersom jag var så öm i röva efter igår, hahaha! Ska ta det lugnt resten av dagen, för jag är helt slut överallt..

ögondroppar

Tränat bra idag, cyklade 45 minuter iställer för "bara" 30.. Brände 400 kcal i och med det =) Så gick jag en timme innan frukost med... Ätir bra med. Fullkornsflingor + två husman till frukost. Pasta köttfärssås till lunch och lax med färskpotatis till middag =) Tog en minibit smörgåstårta på kvällen samt en smörgås med ost, men det cyklade jag ju bort förut, hihi...

Imorgon ska jag börja ta en slags ögondroppar som gör att en viss muskel i ögat förlamas. Då ser jag suddigt även på nära håll samt att pupillerna blir jättestora så jag bländas jätemkt i vanligt dagsljus. Dessa ska jag ta i tre dgr och effekten håller i tio dgr :( Så det blir mkt innevistelse för mig de närmsta dgrna :( Tur att jag har motionscykeln...... Jag måste ta dropparna för att kunna genomföra en speciell undersöknings hos ögonläkaren.. Jag ser suddigt och ibland även dubbelt (!) Och det är inget vanligt fel som kan fixas med glasögon och min optiker får inte till det med min syn :-/ Så har varit hos ögonläkarn förr, men dom ska nu testa dom här dropparna och göra en annan slags undersökning för att se om dom kan komma fram till vad osm är fel.. Hoppas dom httar felet och kan rätta till det på ett elr annat sätt... Vill inte se halvbra längre, jag vill de BRA!

En vecka kvar nu till broloppet...! Eftersom jag inte kan springa (pga mina jättepupiller som bländar mig) så får jag cykla som en tok nu den här veckan så jag orkar med i broloppet, haha!

Ska sova nu!

---

Det har varit en jättebra dag idag! I morse gick jag en timme före frukost, sedan åkte vi ut med båten direkt efter frukosten :) Solade och badade och åt god kycklingsallad. Sedan åkte vi sent på eftermiddagen och åt middag, spaghetti & köttfärssås, och nu har jag precis kommit hem från joggingen. Sprang 4.3 km och under halvtimmen! Det gick jättebra, visst var man trött, men inte så farligt. Så det har flytit på bra och det är inte alla ggr man känner så, haha!

Jag är såå brun! Solade i flera timmar idag, hela kroppen så till och med benen och magen har blivit jättebruna och fina :-D Hihi, kuligt! Ser riktigt fint ut med tatueringen nu när axlarna är så bruna :)

Det var så fult förut, för jag blev jättesvettig i pannan när vi sprang förut och när vi kom fram så var jag helt svartprickig i pannan för där hade det fastnat MASSA knott.. Haha, bläää!! xD
Imorgon ska jag som vanligt ut och gå och på kvällen ska jag antagligen cykla igen :) På dagen ska vi ut med båten igen, åka sån där rolig ring efter båten! :D

Bara 8 dgr kvar nu till broloppet, 5.5 km!

cyklat!!

Testade cykeln nu på kvällen och det gick superbra! Vilken grej...! Cyklade i 30 minuter och enligt den lilla datorn cyklade jag drygt 1 mil och förbrände 260 kcal :)

Imorgon ska jag gå & springa =)

motionscykel

Äntligen har jag fått tummen ur röva och köpt mig en träningscykel :-D Jag hittade den på Coop och jag betalade 940 kr! Den var på rea pga att det var det SISTA exemplaret, ordinarie pris var 2.300 kr xD Så den var superbillig, hihi....! Ska se på "Du är vad du äter" snart på tv och sen ska jag springa med min syster, men SEN måste jag ju testa min cykel :-D


big big girl


Jag känner mig pluffsig o. uppsvälld.. urk.. Ätit typ 3 bullar idag, skiiiiit...! Annars bra, förutom att jag inte sprang som jag ju skulle!! Trött på mig själv, late trögo xD Gick imorse iaf, *klappar mig själv på huvet* Ska gå imorn igen OCH springa.. PUNKT! Urk, känner mig big.... Midjemåttet är samma som förra månan och vikten står still.. Man ska inte kolla sånt på kvällen när man är som fetast å mättast, men är man trög så är man.

Ska köpa motionscykel imorn på coop om den finns kvar. Utförsäljning av sista exemplaret för 600 kr...! Ska ila dit så fort det öppnar, eller när jag kommit hem från gåendet o. duschat iaf...
Julia kissade på pottan idag på första försöket, wiie!!

mjaaaa

Ätit smörgåstårta idag.. Men både gått och sprungit.. Så det jämnar väl ut sig :) Imorn blir det inget gående på morgonen för då ska vi till sjukhuset med bebis... Dags för nya undersökningar. Ska dit imorn, på tisdag och tisdag nästa vecka.. Hatar att vi måste åka ändå till gbg :( Och att dom ska sticka i henne hela tiden :(

RSS 2.0